VEGATESZT allergiavizsgálat 600teszanyagra+ételintolerancia 5000 ft I,VI,VIII,IX,XI,XVI,XVII,XIX,XX.ker.Candidavizsgálat
VEGATESZT allergiavizsgálat 600teszanyagra+ételintolerancia 5000 ft I,VI,VIII,IX,XI,XVI,XVII,XIX,XX.ker.Candidavizsgálat
Üdvözlöm a vegateszt hivatalos g.portálos oldalán
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Allergiáról,elsavasodás,info termékekröl
 
Vegateszt és a vizsgálat-ról
 
 Vegateszt Expert
 
Táplálkozási tanácsadás

 

Táplálkozási tanácsadás
 • Széles körű konzultáció keretein belül táplálkozási,és életvezetési szaktanácsadás.
 • Panaszok alapján vizsgálatok kiválasztását;
  vizsgàlatok értékelését, véleményezését;
  Táplálkozási tanácsadás-étrendek elkészítése.
  Gyógynövény tanácsadás
  Életmód tanácsadás
  Étrend kiegészítők,és gyógymódok tanácsadása
  Nőgyógyászati,és hormonális jellegű problémák esetén hormonegyensúly tanácsadás
  Kivànsàg szerint Teràpiàs terv(teràpiàs tervek,különböző személyre szabott étrendek elkészitése).
  A vizsgàlatot követően a leletek értelmezésével és további teendők meghatározásával sem lesz gondja
 
FITT PROGRAM 

             A FITT PROGRAM 

ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ ÉLETERŐT!A SZELLEMI FRISESSÉGET ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB RUGALMAS TESTET!

ALTERNATIV GYÓGYÁSZATI PROGRAM

Ez az egészség program bebizonyitotta évek során hogy nem csak helyre képes állitani hanem a program segitségének köszönhetően állandósul a programban részvevők állapota.

Az elsö egészségmegörző,és helyre állitó program,ami bebizonyitottan müködő eljárás. 

Jelentkezés.

A programm indul!

(következő időpont!2018 November-20-tól ) .

 

KÉSZÍTSE FEL SZERVEZETÉT! A MINDENAPOS NEHÉZ FELADATOKRA.

Mit szeretnénk?

visszaadni a jó közérzetet és a mozgás örömét!

 • Szeretne ön frissen ébredni?
 • szeretne ha a közérzete jobb lenne?
 • szeretné ha megszünnének régóta gyötrő panaszai?
 • Frissebbé és kellemessé tenni a hétköznapjait

 csak egyet kell tenni.........  

Tegyen Ön is egésszégért!

A VIZSGÁLATOT VEGATESZT EXPERT-TEL VÉGEZZÜK

 1. KOMPLETT ÁLLAPOTFELMÉRÉS
 2. SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLETMÓDTANÁCSADÁS
 3.  SZEMÉLYRE SZABOTT FITNESZ PROGRAM(túlsúlyosoknak fogyókúrás programm)
 4.  KURA PROGRAM:
 • MÉREGTELENITÉSEK, 
 • IMMUNERŐSITÉS
 • TISZTITÁSOK,
 • VITAMINOK ÁSVÁNYIANYAGOK RENDEZÉSE
 • TERÁPIÁK

   5 ÉLETFORMAVÁLTÁS ELŐSEGITÉSE.

A program idelyén folyamatos konzultáció!

   Eredménye:jelentős állapot és életminőség javulás érhető el.

 Fedezze fel milyen hatással lehet Önre a fitt programm!

 

 

 

 

 

 

 

ÁRA:csak9500FT

 
KURA PROGRAMOK 2012

Méregtelenitő       kúráink,Programok,Receptek. 

   A családjuk egészségéért egyre inkább aggodó emberek követik azt a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban immár régóta megfigyelhető tendenciát,hogy a egészségük megörzése érdekében visszatérnek a tradicionálisabb módszerekhez és egyre nagyobb mértékben használják ezeket. 

candida vizsgálat és kúra:

Könnyen elöfordul,hogy az élesztögombák drasztikusan túlszaporodik a szervezetben,olyan tünetek hosszú sorát okozva ezzel,amelyek lehetnek bosszantóak krónikusak vagy akár végzetesek is.

Test megszabaditása káros baktériumoktól élesztö és penészgombáktól.Megvizsgáljuk a szervezetében a normális körülmények között is meglévö candida gombákat,hogy felszaporodott-e szervezetben,és ha igen milyen mértékben.Nagy tapasztalatunk van a candida hatékony,nem drasztikus diétával történö kiirtásával,és a késöbbi elszaporodásának a megakadályozásával is. 

Méregtelenitö kúránk:

Minden évben kötelességünk nagytakaritani.

 Méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszer és javulni fog szervezetének regenerációs folyamatai is

Miért?

Mindenkire hat a mérgező környezett.Köztudott, hogy a  környezetünkben bennelévő mérgek a testbe jutva idővel fáradságot és szellemi levertséget okoznak. Ennek az élet minden területére kihat és ezt szinte senki sem tudja elkerülni!
 

Célja

,hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól és rendezödjön az emésztés valamint az anyagcsere.A személyre szabottan összeállított étrend mellett növényi alapú béltisztító készitmény segítségével kitisztítjuk,tehermentesítjük a szervezetet.Esetenként lúgosítás és candida irtó készítmények szedése is javasolt az étrend átállítása mellett.Ezután pedig a bélflóra rendezésére kerül sor.Ezután az immunrendszert újra fel kell építeni.

Varga Féle Kúra:

Építse fel az immunrendszerét:

Ha az immunrendszerünk legyengül, testünk sebezhetővé válik a betegségekkel szemben. Sok minden gyengítheti az immunrendszert, a stressz, a hiányos táplálkozás, a vitaminhiány, az alváshiány,....A mai világon a felgyorsult életvitelünkön keresztül szembe kell néznük a baktériumokkal és virusokkal.Az ételek összetétele, a bennük található tartósítószerek és különböző adalékok tovább rombolják az immunrendszert,

A túlzott vitaminhiány az immunrendszerünk legyengülését is okozhatja.Legyengült szervezetet könnyebben támadják meg a korokozók.

 Az egyénilek kitesztelt hiányzó vitaminok és ásványianyagok,nyomelemek bevitele következik.Schüssler sók is ajánlatosak esetenként.Emellett az Ön számára leginkább megfelelö immunrendszer erösítö készítmények,gyógyteák következnek,illetve a problémás szervek erösítése.

Savasodás:

Minden betegség,és rossz közérzet mögött is a testnedvek és a szövetek elsavasodása áll.

Ön megteremtheti az optimális lugos/savas egyensúlyt a szervezetébe. Az elsavasodás nagy problémákat okozhat a szervezetünkben.Meg tudjuk vizsgálni,hogy a szervezete milyen savas állapotban van.

Méregtelenités gyógynövényekkel:

A gyógyteák önállóan, megelőzésre vagy fenntartó kúrára, valamint egyéb klasszikus gyógyszerek mellett kiegészítő kezelésre is kiválóan alkalmasak.

Használjuk ki a gyógynönvények hatásait.

A készülékkel lehetöség nyilik arra,személyre szabottan kiteszteljük kinek melyik méregtelenitö gyógynövény a legmegfelelöbb.(tea füvek........!)

Lugositó program:

A szervezet túlzott megterhelése által létrejött savasodás megszüntetése és helyreállítása.

Kenyér Recept:

 Egészséges élet egyik legfontosabb eleme a kenyér. Készitse otthon el házi recept szerint kenyerét.Adalékmentes házi recept szerint,gyors és garantáltan egészséges.

 
Sportolók komplexvizsgálat étrend tanácsadással

 PROFESZIONÁLIS KOMPLEXVIZSGÁLAT

HIVATÁSOS SPORTOLÓKNAK!

LEGYÜNK FITTEK 100%-baó

Bövebb információ www.vegacheck.hu oldalon.

 CSÚCSTELJESÍTMÉNY VEGA TEST EXPERT-TEL,ÉS VEGACHECK-KEL!

Ma már a versenysportokhoz elengedhetetlen az egészséges életmód!Minél magasabb teljesitmény eléréséhez ki kell szürni a szervezetünkben lévö akadályokat!A vizsgálat elsösorjában a komplex egszségállapotát teszi felelössé a teljesitmény fokozásáért.Nem fizikai teszteket végzünk el.

Elöször Magyarországon nálunk!Edzettség, túledzettség állapotmeghat., teljesítménymeghat.
- Teljesítményt befolyásoló mikrotápanyag hiányok meghat.
- Felkészülés támogatása, edzői megbeszélés előkészítése.  sportorvosi szakvélemény  

Specifikusan SPORTOLOKNAK kidolgozott menten keresztül mérjük fel állapotát. A megfelelő támogatással teljesítményjavulás érhető el. Két szintje van, élsportoló és hobbi sportolók állapotfelmérése.  

Rendkivül fontos a helyes táplálkozás,az  elegendö vitamin, energia és a megfelelö mennyiségü folyadék fogyasztás!A vegateszt experttel képesek vagyunk állapotot felmérni és, kitesztelni a sportolóknak a megfelelö táplálékkiegészitöket,vitaminokat ,ásványanyagokat amit a szervezete biztosan hasznosítani tud.!Mint tudjuk nem mindenkinek ugyanaz a jó (mindenkire másképpen hat)!A szervezetünk elsavasodása ugyancsak sok problémát okozhat,ezért javasolunk egy teljeskörü állapotfelmérést,hogy tisztában legyünk a gyenge pontjainkkal,és azokat meg tudjuk tudatosan erösíteni,hogy maximális csúcsteljesitményt lehessen elérni.Gyakran a sportólok immunrendszere a sok edzés hatására legyengül,fáradékonyabbak lesznek,ilyenkor védtelenebbé válunk a különbözö betegségekkel szemben pl. virusok baktériumok stb. Ezért is fontos hogy egy folyamatos felkészülést ne kelljen megszakitani különbözö problémékkal,sérülésekkel,betegségekkel.Az egészséges szervezettel el lehet jutni a maximális edzés intenzitásra,igy ezen keresztül csúcsteljesitményre leszünk képesek.Streszintmérés! Tudjuk azt hogy a teljesitmény sportba a nagy nyomás streszt okoz ezért mi megvizsgáljuk mennyire befojásolja önt a nagy nyomás által kialakult stressz.A tulnyomó belsö feszültség stersszé alakulhat át igy visszavesz a teljesitményböl  ez által nem vagyunk képesek 100%-os teljesitményt nyujtani! Sav-bázis egyensúly mérés!Megállapitjuk az edzések hatására mennyire savas a szervezet.Tul savas szervezet sérüléseket okozhat!Energetikai mérés!felmérjük milyen az energia szintje mennyire meriti ki a sport mennyi tartalékja van!Nemcsak a sportág jellege, hanem az edzésintenzitás is jelentősen befolyásolja az energiaszükségletet. Mindemellett versenyszituációban az energiaszükséglet megsokszorozódikA sok munkába rendkivül sok energiát fektetünk verseny alatt közel 9000 kalóriát használ fel a sportoló, amely többszöröse egy átlagos edzésnap kívánalmának .Maga a koncentráció eggyes gyakorlatok-ba felemészthet bennünket.A tapasztalatok szerint az alcsony energia szintü sportolóknál csökken a teljesitmény, csontanyagcsere zavarhoz, fokozott fáradtságérzethez, sérülések-, betegségek kialakulásához vezethet.Ezért nagyon fontos az energia állapotunk felmérése.Vitaminok és Ásványianyagok Profi sportolók körében lényegesen magasabb a vitaminok és ásványianyag-hiány kialakulásának lehetösége, amikor néhány ételcsoport  kimarad az étkezésből, de akkor is lehet ha a szénhidrátfeltöltés során kevesebb vitamindús étel kerül a szervezetbe.Nem feltétlenül fontos drága készítményeket, szénhidrátot és fehérjeport vásárolni a maximális teljesitmény eléréséhez.Fehérje szükséglet.Az élsportolók fehérjeszükséglete magasabb az átlag szükségletnél.Megfelelö táplálkozás esetén potolható. Folyadékhiány. Csökkenti a sportteljesitményt edzés elött 2 órával   közben és utána  pótolni kell a veszteségeket.Étrend tanácsadás. A kedvezőtlen testösszetétel jelentősen ronthatja a sportteljesítményt. A normális testzsírarány a sportolás kívánalmaihoz kell, hogy megfeleljen, melynek értékét az életkor, a nem, a genetika és természetesen az tréningprogram és életmód is befolyásolja. A edzés elötti edzés közbeni és edzés utáni étrend és folyadékhiány fontossága.

Ezek az információk tudatába állithatjuk edzésterveinket.Igy kiküszöbölhetjük a problémákat és gördülékenyen edzhetünk és elérhetjük a maximális teljesítményt

                         SPORTOLÓI KOMPLEX VIZSGÁLAT

VEGATESZT EXPERTTEL:

ALLERGIÁK KISZŰRÉSE

BIOLOGIAI ÉLETKOR MEGHATÁROZÁSA

BEMELEGITÖ, TERMÉSZETES ,FRISSITŐ KRÉMEK AJÁNLÁSA

STRESZSZINTMÉRÉS

IMMUNERŐSITŐ,MÉREGTELENITÖ PROGRAM

VITAMIN ÉS ÁSVÁNYIANYAGOK MÉRÉSE

Részletesen----

Fájdalommentes allergiavizsgálat 600 féle tesztanyagra+candida vizsgálat

+sav-bázis egyensúly mérés(Savasodás)

+energetikai állapotfelmérés

+streszszintmérés

+vitamin,ásványianyaghiányok 

+szervek állapotának a feltérképezése

+méregtelenítő programm , 

 TÁPLÁLÉKKIEGÉSZITőKET,HOMEOPÁTIÁS KÉSZITMÉNYEK KITESZTELÉSE,

Étrend és életmódtanácsadása immunrendszer erösitése,sérülések megelözése! !

A kérdés mindig ugyan az hogyan lehet befolyásolni a teljesitményt és,sérülés mentesen sportolni.Hogyan lehet az hogy valaki akár pld a labdarúgásban akár 35-éves korában is csúcsteljesitményre képes.

info:Varga Endréné az első magyarországi Vegateszt Expertje(szakértője) 11-éves vegateszt munka tapasztalat alapján és a külföldi profeszionális sportolók példájára kikisérleteszte hogy a Vegateszt Expert gépet sportolóknak milyen menten keresztül érdemes állapotfelmérést elvégezni. 

A sikeres vizsgálat mellett kiváló orvosi háttér áll rendelkezésre.

igazolt sportolóknak kedvezményesen!

Olimpikonok Világbajnokok soronkivül!

 

Ára:6000-ft

Igazolt sportlóknak 5500ft-ért 

Olimpikonoknak 5000ft-ért

 
body bilder fitnesz Teszt

               BADY BUILDER FITNESZTESZT

VEGATESZT EXPERT-TEL.

csak itt nálunk elöször Magyarországon.

BADY BUILDEREKNEK VAGY AJÁNLOTT FITNESZ ÉS SZABADIDEJÜKBEN SPORTOLÓKNAK AKIK SZERETNÉNEK TÁPLÁLÉKKIEGÉSZITŐKKEL VITAMIN ÉS ÁSVÁNYIANYAGOKKAL NAGYOBB TELJESIMÉNYT ELÉRNI

szeretné tudni melyik termék megfelelö önnek?

Szeretné ha sportból származó szervezetének kárositását elkerülni?

Szeretné fejlődési folyamatát felgyorsitani?

A TESTÉPITŐK ÉS A SZABADIDELYÉBEN FITNESZ SPORTOLÓK KÜLÖNBÖZÖ SZEREKKEL PROBÁLJÁK MAGUKNAK FELGYORSITANI A NÖVEKEDÉSI FOLYAMATOT, EZEK A SZEREK LEHETNEK  KÜLÖNBÖZÖ TÖMEGNÖVELŐ SZEREK IS.A TERMÉKEK HATÉKONYSÁGA MINDENKÉPPEN A SZERVEZETT REAGÁLÁSÁTÓL FÜGG. MI KITESZTELJÜK ÖNNEK  A MEGFELELÖ FEJLŐDÉST ELŐSEGITŐ TÖMEGNÖVELÖ VAGY VITAMIN KOMPLEXUMOKAT AMIT ÖN SZERVEZETE BEFOGAD ,ÉS AMI NAGYON FONTOS A SZEREK BEMÉRÉSÉVEL MEGÁLLAPITJUK ESETLEGESEN MENNYIRE KÁROSITJÁK A SZERVEZETÉT.IGY NEM CSAK TÖRETLENÜL TUDD FEJLÖDNI HANEM MEGKIMÉLI A SZERVEZETÉT. A  vizsgálat idelye mindössze 20 perc.

          KITESZTELÉS.

 -Vitamin,ásványinyaghiányok

-nyomelemhiányok bemérése

-Biologiai index

 -Életmód tanácsadás

 -Bemérésre hozott:Bemérem,hogy mennyire  használja fel a szervezete az adott termékeket, táplálékiegészitökből:proteinek,creatinok, porok,aminósavak,különböző tömegnövelök kapszulák.

 Ára:csak 2500 ft (20 perc)

 
Vegachek

Üdvözlöm a vegacheck magyaroszági honlapján.www.vegachek.hu oldal.

A jövő módszere az egészséged szolgálatában:

Képtalálat a következőre: „vegacheck”

Praxisunkban kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink rendszeres felmérésére, hisszen úgy gondoljuk, hogy egészségünk megőrzésében a megelőzés a mai világban kulcsfontosságú.

A felmérés új dimenzióba került az eredmény egy olyan eszköz, amely forradalmasitott a modern korszakban.Ez az újszerű  eljárást a Heildbergi Egyetem fejlesztésének köszönhető.A modern orvostudomány nem tudna létezni a test elektromos aktivitását mérő olyan alapvető  készülékek nélkül, mint pld EKG, EMG. A komplex eszköz megkeresi az interferencia mezőket, és megmutatja a helyzetüket egy grafikonon a szervezetben.A Check  felhasználása egyedülálló modern eszköz  hat elektróda csatlakozik a testhez,és érzékeli a paramétereit a betegnek tetőtől talpigáig.A chek alkalmazásával szervezet elektromos aktivitásának mérésében új dimenzió köszöntött be a testi, lelki és pszichés állapot összefüggéseinek diagnosztizálás alapján.A vizsgálat iránytmutat a szervezet energetikai állapotáról, vitalitásáról, általános egészségi állapotáról, vegetatív és lelki terheltségi fokát, a szervezet sav-bázis háztartását és méregtelenítő képességéről.Információt kapunk betegségek kezdetéről, sokszor rejtett igazi okairól és a már kialakult betegségek állapotáról is. Így lehetöségünk van  azt az átfogó személyre szabott terápiát kiválasztani, ami a betegségek kialakulását megelőzni képes.Szakszerű egészségügyi információk a későbbiek során is segítségedre lehetnek.

 
Ételallergia vizsgálat ételintolerancia vizsgálattal
ÉTELALLERGIA(ÉLELMISZERALLERGIA) ÉTELINTOLERANCIA VIZSGÁLATTAL.

Legszélesebb ételallergia teszt 400 féle tesztanyagra komplett ételintolerancia(élelmiszer intolerancia) vizsgálattal táplálkozási tanácsadással,és egy alkalmas ingyenes kezeléssel.Fontos!Bizzunk a legkorszerübb Német technológiába.Ezzel a vizsgálati módszerral most megtudhatod!A vizsgálat hitelességét meghatározza az is,hogy a müszeres vizsgálatok területén ez a technológia egyedülállóan Magyarországon orvostechnikai minősitésü készülék.

Figyelem!Széleskörű ételallergia vizsgálat nem 100 tesztanyagra nem is 200 tesztanyagra hanem maximális 400 tesztanyagra komplett ételintolerancia vizsgálattal.

 • Összeállítottunk önnek egy széleskörű ételallergia vizsgálatot 400 tesztanyagra olyan vizsgálatot,ahol vizsgálat során nem csak az allergiát teszteljük,hanem az intoleranciákat is vizsgálat során konkrétan azt is megnézzük,hogy melyek azok a napi szinten fogyasztott élelmiszerek,amikből már telitődött,és elege lehet a szervezetének.
 • Informálja azokról a napi szinten fogyasztott élelmiszerekről melyek terhelik túlságosan a szervezetedet igy kiderül mely élelmiszerek fogyasztását kellene csökkentenie vagy esetleg teljesen elhagynia.
 • Vizsgálat során kiderül ha valamelyik élelmiszer-adalékanyag mennyisége esetleg felhalmozódott  rámutat azok élelmiszerekre is amelyekre talán a vér vizsgálat még nem  jelez de(ételintoleranciák) emésztése probélmákat jelent a szervezetnek enzimhiány vagy a bélflóra egyensúlyzavara miatt,és ugyanolyan tüneteket okozhatnak mint a valódi ételallergiák.
 • A vizsgálat érzékenységi szinten is kimutatható amikor még nem jellenek meg komolyabb tünetek de a szervezten belül kialakulóban van legkisebb mértékben reagál a szervezet puffadással, gyomorfájdalommal, bélbántalmakkal, székelési panaszokkal, olykor bőrproblémákkal, fejfájással járó ételintolerancia panasszal.vizsgálat kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékeny.

Egy nagyon fontos vizsgálat a mai korban mivel az ételallergiások száma folyamatosan nő, a felnőttek körülbelül 2 százaléka, a gyermekek körülbelül 6 százaléka valódi ételallergiás.Az ételallergiát az intoleranciát nem mindig könnyű felismerni ,és elkülöníteni, de ha gondolnak rá, vegateszt  segítségével egyértelműen felállítható (vagy kizárható) ,ezáltal lehetőség nyílik a hatékony megelőzésre.Az allergiás reakció lehet kellemetlen,de veszélytelen,bizonyos esetekben azonban életveszélyes is.Ételallergia leggyakrabban gyerekkorban, különösen csecsemőknél és kicsiknél is jelentkezik. Ezért nagyon fontos hogy ezt a vizsgálatot már csecsmőkőn is el lehet végezni.Az ételintolerancia nem az ételallergia másik neve,elöbbiért az emésztőrendszer,utobbiért az immunrendszer a felelős.Az ételintoleranciát nem az immunrendszer váltja ki, hanem az emésztőrendszer, amely érzékeny egyes tápanyagokra, s azokat nem tudja megfelelően lebontani.

 • Nincs korhatàr
  (2 hónapos gyerektől elvégezhető a vizsgàlat-teljesen független hogy a gyermek alszik vagy nem a vizsgàlatot el tudjuk végezni)
 • Fàjdalommentes
 • Azonnali eredmény

Vizsgálat végeredménye.

400-tesztanyag kiszürésével koplex átfogó képet kaphatsz,mely vizsgálat végeztével teljes információ birtokába jutsz miben kell változtatnod.

Ètelallergia teszt 400 tesztanyagra 

 
Vitaminok vizsgálata teszt

Vitaminhiány,és ásványianyaghiány teszt +Schüssler só teszt konzultációval.

100%-os védelem.

Egy teljes széleskörű komplex vitamin,és ásványianyag hiányokat felmérő teszt mely Schüssler só tesztet is tartalmaz.A vegyes táplálkozás általában fedezi a vitaminszükségletet, de az étrend összeállításánál nem csak arra kell törekedni, hogy a táplálék nyersanyaga vitaminban gazdag legyen, hanem figyelemmel kell lenni arra is, hogy az ételek elkészítése során – főleg a hevítés hatására – a vízben oldódó vitaminok 10-50%-a is elbomolhat, elveszhet.Egészséges szervezet működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványianyagokra,  és nyomelemekre  is szükség van.

Idézve Szent-Györgyi Albertől: „ A vitamin egy anyag, melyet enni kell, hogy meg ne betegedjünk.Olyan kis molekulasúlyú, kalóriaérték nélküli (!) szerves vegyületek, melyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek.

A vitamin szint meghatározza az immunredszer müködését.A vitaminhiány a betegség kialakulását elösegiti nagyon fontos a szerveztünk számára.Ha hiány van a szervezetünk védekező rendeszere legyengül.Szervezetünknek állandóan szüksége van az esszenciális vitaminok megbízható forrásból származó állandó utánpótlására, például az emésztési folyamatokhoz, vagy az immunrendszer megfelelő működéséhez, ami a kórokozókkal és sérülésekkel szemben véd bennünket.

Az ásványi anyagok többsège szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban, a megfelelő víz- és hormonháztartás fenntartásában, a csontok egészségének kialakulásában, megőrzésében és a szívverés szabályozásában

Dr. Schüssler sejtszintű biokémiai kutatásai során felfedezte a 12 funkcionális sót és azoknak fontos szerepét az anyagcsere folyamatokban (hasonlóan a vitaminok és ásványi anyagok, enzimek fontosságához), felfedeztek még több ásványi sót a szervezeten belül, de hatásukat tekintve ezek csak kiegészítő ásványok, sók. A Schüssler -féle szerek -sók a sejtek fiziológiai-biokémiai folyamataira hatnak, mégpedig a biológiai inger (ingerterápia), biológiai információ szintjén és formájában.

Miben segit a vizsgálat?

A vitamin,és ásványianyagiányok szintjének visszarendezésében.A vizsgálat során feltérképezzük a vitamin,és ásványianyag hiány szintett majd beállitjuk önnek a napi adagot a hiányok visszapóttlásával segitünk visszaállitani a szervezet vitamin,és ásványianyag ellátotságát.Mely a szervezet immunitásában,és védekezésében segit.

Vizsgálat.

 • Vitamin szint felmérése hiányok pontos meghatározása.
 • Ásványi anyag hiányok feltárása
 • Schüssler Só.

Vitaminok, nyomelemek

 
Nehézfém terhelés

Nehézfém,és földsugárzás terhelés 

Amennyiben feltártuk már meg van a megoldás vezessük ki a szervezetünkből a méreganyagokat.

A fejlödésünk során elraktározzuk a nehézfémeket.Alapvetően a szennyezett levegő belélegzésével; az ivóvíz, illetve egyéb italok és élelmiszerek fogyasztásával; az ékszerek viselésével; drogok fogyasztásával; dohányzással; fémekkel való munka által (ötvös), az élelmiszeripari adalékanyagok, tartósítószerek és színezőanyagok révén, az elektroszmog által, az élelmiszerek csomagolásából,permetezőszerekből,védőoltásokból, gyógyszerekből; tisztítószerekből; fogászati anyagokból , híd, fogtömés, korona, fém fogszabályzó,a kipufogógázból, kozmetikai termékekbőlakár a festő- és lakkozóműhelyekből. Ezen kívül magzati korban az ember a méhlepényen keresztül, csecsemőként pedig szoptatáskor nehézfémeket vesz át az édesanyja szervezetéből.Az  az ólom, a higany,az amalgán, az arany, az ezüst, a réz, a cin, a cink, a vas, a kobalt, a kadmium és a nikkel. Könnyűfémek: az alumínium, a titán és még…..! A fémek lerakódnak az emberi szervekben és szervrendszerekben, a gerincben, valamint az agyban. Természetesen vannak közöttük olyanok is, amelyek jó, ha kis mennyiségben megtalálhatóak a testünkben például a réz vagy a vas, őket hívjuk nyomelemeknek

Ha nem tudunk megszabadulni a szervezetünkben felhalmozódott fémektől, akkor azok különféle kellemetlen tüneteket és betegségeket okozhatnak.

-Nehézfém terhelés

-Földsugárzás1

-1 alkalmas nehézfém kivezetés

3500ft 45 perc

 

 
6.Elsavasodás (Sav-bázis egyensúly)

SAVAK:

Abból a feltevésböl indulunk ki,hogy az összes egyensúly állapot közül amit az emberi szervezet igyekszik fenttartani ,a legdöntöbb a savasság és a bázikusság közötti egyensúly.A szervezet  a végletekig képes elmenni abbéli igyekeztében,hogy fenntartsa a vér megfelelö,enyhén lúgos természetét.Viszont nagyon könnyen és gyakran elöfordul,hogy a testszövetek elsavasodnak.Ez a megbomlott egyensúly egyfajta káoszhoz vezet,és megnyitja az utat a betegségekhez.Minden betegség,és rossz közérzet mögött is a testnedvek és a szövetek elsavasodása áll.Ugyanis a test csak akkor válik sebezhetövé a kórokozoktól által ,amikor elsavasodott.

Az elsavasodas fő tünetei

 A szervezet túlsavasodásával összefüggő jellemző panaszok:

 • fejfájásra vagy migrénre való hajlam
 • depresszió (gyakori rossz kedv, negatív gondolatok, érzések)
 • izomfeszültségre és ízületi fájdalomra való hajlam
 • bőrirritáció, bőrproblémák, narancsbőr, pattanás
 • haj és körmök elváltozása
 • gyomorégés, túlzott étvágy vagy a másik véglet: étvágytalanság
 • allergiára való hajlam
 • zsírlerakódás, elhízás

   hatása

  A szervezetben minden megemésztett étel salakanyaggá bomlik le vagy ég el. Ez a salakanyag lehet semleges, savas, vagy lúgos. Ez főként attól függ, hogy az eredeti ételnek milyen volt az ásványianyag-tartalma. Például a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a cink, az ezüst, a réz és a vas lúgos salakanyagot képeznek. A kén, a foszfor, a klór és a jód viszont savas salakanyagot hagy maga után. A legtöbb elem lúgos.
 •  ITT. segítséget kap, hogy össze tudja állítani lúgosító étrendjét.  

  20090102-hamburger.jpg

 •  
  Facebook közösségi oldal,Twitter,Skyp,Viber,Wats up.

   

   
  Csatlakozz te is a facebook VEGATESZT.HU közösségi oldalunkhoz itt fontos információkat találsz.
  Oszd meg ismeröseiddel barátaiddal is.
  Folyamatos tájékoztatás, új hírek,információk.

  Klikkelj rá:

  http://hu-hu.facebook.com/pages/vegateszthu/174613922554299

  Allergia-vizsgálat:

  http://www.facebook.com/pages/vegateszthu/174613922554299#!/pages/Allergiavizsg%C3%A1lat/181868381868723

   
  Twitter Inc.
  Ismeretségi hálózat
  https://twitter.com/vegateszt1
  BLOG
  http://vegateszt.blog.hu/
  skypsssssssssssssssssss
   
   
   
   
  "...Vannak akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének. És attól, hogy a világ mégsem annyira... rossz. Vannak akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is - hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít!" Trevor McKinney
  A VEGATESZT OLDAL
   
   
  Indulás: 2007-08-28
   
  VEGA KEZELÉSEK

    VEGA KEZELÉSEK

  Varga Endréné több éve dolgozik a Vega Seleckt készülékkel.

   

   

   Érdemes kipróbálni,mert:

  • A kezelés által befolyásolható területek:

   1. oltáskivezetés
   2. fejfájás
   3. amalgámkivizetés
   4. nehézfémkivezetés
   5. ciszta
   6. sport sérülések
   7. reuma
   8. méregtelenítés
   9. elsavasodás
   10. gyulladás
   11. anyagcserejavítás
   12. megfázás
   13. lumbágó
   14. dohányzásról való leszoktatás
   15. függöségekröl való leszoktatás
   16. allergia
   17. ételallergia
   18. candida
   19. stersszoldás
   20. hajhullás
   21. magasvérnyomás
   22. energiahiány
   23. depresszió

              A Müszer Magyarországon egyedülálló.

  A kezelés 

  A Kezelés idő a programtól függ.

  •  Ha többféle kezelést szeretne egyidejűleg igénybevenni .A megfelelö hatás eléréséhez min.5-6 kezelés szükséges.
  • Akezelés nem helyettesiti csak kiegésziti az orvosi terápiát.
   
  Original Vegatest itt a vegateszt központban
   
  VEGA KEZELÉS

  ALLERGIA KEZELÉS VEGA SELECT KÉSZÜLÉKKEL

  Magyarországon egyedülálló vegaselect géppel.

  Szeretné felgyorsítani természetes úton a problémáinak gyógyulási folyamatát ?

  Ami a kezelés mellett szól:

  • Nincsenek mellékhatásai
  • Nincs fájdalom
  • gyógyszermentes terápia

    ALLERGIA KIOLTÁS:

   A leggyakoribb allergiás betegségek a következők,amelyeket ugyancsak orvosolni lehet:

  1. Allergiás nátha
  2. Csalánkiütés
  3. Ételallergia
  4. Allergiás asztma
  5. Allergiás kötőhártyagyulladás
  6. Ekcéma
  7. Gyógyszerallergia

   SPORTSÉRÜLÉSEK:

  A sportolóknak rengeteg bosszúságot okoz, amikor sportsérülést szenvednek, és sokáig korlátozva vann a mozgásban. Egy profi sportoló ilyen esetekben hosszú hetekig nem indulhat neves versenyeken, de egy szabadidejében sportolót is alaposan megvisel a lassú és fájdalmas gyógyulás.A sportsérülések hatására hosszú időre kimaradhat Ön is az edzésekről, hiszen a húzódások és zúzódások,szakadások miatt nem lehett  aktív mozgás végezni.

  A készülék a következö esetekben nyújthat segítséget:

  1. szakadás regenálása
  2. izomgörcsök
  3. izomfájdalmak
  4. letapadások
  5. zúzódások, ízületi sérülések
  6. húzodás.

   

  Alternativ terápiás módszer.

   
  MÁGNESES REZONANCIA KEZELÉS

    KEZELÉS.   

   A készülek mágneses impulzus frekvenciás készülék,elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek,ezáltal a normális müködést elősegiti,felerősiti és harmonizálja.beinditja az öngyógyitó mechanizmust A mágneses energia a szervezetben található membránrendszerekre hat, ilyen például a sejtmembrán, a kromoszóma rétegei, a   mitokondriumok valamint a hajszálérfalak, az ideg és izomrostok.A membránok nagy mennyiségű energiát tárolnak, mely minden anyagcsere-folyamatnál fontos szerepet játszik. A változó mágneses mezők a sejtmembrán megváltozását idézik elő, ezáltal a sejt felszínén változtatják formájukat a sejtreceptorok.Így jótékony befolyást gyakorolnak a sejtekben zajló biokémiai folyamatokraA készülek mágneses impulzus frekvenciás készülék,elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek,ezáltal a normális müködést elősegiti,felerősiti és harmonizálja.beinditja az öngyógyitó mechanizmust.

   

  •  Nincs fájdalom ,
  • nincsen mellékhatás.
  • gyors eredmény

   

   készülék főbb terápiás alkalmazási területei :betegségmegelőzés.

  • stresszcsökkentés 
  • - vérellátási zavarok
  • keringési rendszer problémáinak kezelése;
  • csontok beforradásának elősegítése;
  •  izomfeszülések megszüntetése;
  • -alvásproblémák és stresszel összefüggő egyéb megbetegedések kezelése;
  • sport területén: teljesítmény növelésére,
  •  sérülések kezelésére és a regeneráció meggyorsítására;
  •  anyagcsere-betegségek kezelésére;
  •  szív- és érrendszeri betegségek terápiájában;
  •  depressziónál;
  •  ideggyulladások,
  • idegsérülések,
  •  idegi eredetű betegségek esetén;- a gyógyszerfogyasztás csökkentésére;-
  •  immunrendszer megerősítésére (daganatos betegségek esetén is!);
  •  bőrbetegségek kezelésére.
  •  Allergiás tünetek kezelésére
  • Orvosi kezelé

  Alternativ terápia orvosi eljárásokat nem helyettesiti.

   
  PASSZIV TÉRDMOZGATÓ GÉP

       PASSZIV MOTOROS TÉRDMOZGATÓ GÉP

  A honlap hivatalos oldala www.terdhajlito.hu.

  A XXI SZÁZAD ORVOSTUDOMÁNY CSÚCSTECHNOLÓGIÁJA A REHABILTÁCIÓBAN.A sérülése, orvosi beavatkozás utáni teljes rehabilitációja lassú folyamat. A lábadozási idő az érintett ízület folyamatos, lassú és egyenletes mozgatásával nagyban csökkenthető. Ma már korszerű, elektromosan működtetett, passzív mozgatógépek állnak rendelkezésre

  fájdalommentes gyors és célirányos rehabilitációnak meg van az eredménye Nélkülözhetetlenségét elsősorban azon célirányos gyakorlatok, mozdulatok, illetve mozgássorok adják, melyekkel a megbetegedett, illetve sérült testrész speciálisan kezelhető.

  A rendszeresen, helyes végzett kezelés eredményeként a sérült testrész funkciója javítható, helyreállítható

   A passziv térd mozgató gép fájdalommentes kezelése sikeresen leröviditi a rehabilitációs időszakot.

  • erősiti a szallagokat
  • rugalmassá teszi a hajlitást
  • mobilizálja a térdet

   INDIKÁCIÓ TERÁPIA:

  • Athroszkopiás mütétek
  • Sebészileg kezelt törések és állizületek
  • Patellasérülés
  • keresztszallagszakadás
  • porcmütét
  • Komplet térdoperáció
  • transzplantáció protézis

   

  KIBÉRELHETŐ A kölcsönzés feltételeiről  elérhetőségein kérhet felvilágosítást .A kezelést helybérbeadásával az otthoni betegápolást szeretnénk felgyórsitaniAz eszközök bárki számára könnyen kezelhetőek és használhatóak . A tisztitása egyszerű, hagyományos fertőtlenítő szerekkel elvégezhető

  Ha egyedi programot szeretne szakember házhozz megy.

  A KEZELÉS ÁRA ALKALMANKÉNT CSAK 1500FT

   
  ÚT AZ EGÉSSZSÉG FELÉ PROGRAMM

    ÚT AZ EGÉSSZSÉG FELÉ

  PROGRAM 

  egy komplett életmód tanácsadással foglalkozó program.

  Egy program mindenkinek aki minőségi életet szeretne élni.

   megválaszolatlan kérdésére kap egy helyen választ.

  Mi a legmegfelelőbb?

  és hogyan csináljuk! 

   A PROGRAMOT AZÉRT HOZTUK LÉTRE HOGY MEGINDITSUK MINDENKIBEN A BELSŐ ÉRZÉST KÉSZTETÉST AZ EGÉSZSÉG FONTOSSÁGÁRA ÉS RÁMUTATSUNK AZ EGÉSSZSÉGES ÉLETMÓD IRÁNYÁRA.MOSTANÁBA AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN A GYORSASÁG,GYORSVONAT GYORSÉTTEREM GYORSAUTÓK,AMELYEKKEL TÖBB SZÁZ KILOMÉTER TEHETÖ MEG EGY NAP ALATT,REPÜLŐGÉPEK AMELYEKKEL FÖLDRÉSZEKET SZELHETÜNK ÁT NÉHÁNY ÓRA ALATT, SZINTE MINDENKIVEL AZONNAL BESZÉLHETÜNK TELEFONON FAXON E-MAILEN  INTERNETTEN KERESZTÜL, ÓRIÁSI INFORMÁCIÓ ADAT MENNYISÉG ÁLL RENDELKEZÉSÜNKRE .HA OTTHON VAGYUNK VAGY UTKÖZBE MINDEN SZÓL RÁDIÓ TV.NEM KERÜLHETJÜK EL AZOKAT A REKLÁMOKAT VAGY ESTLEGES ZAJ FAKTOROKAT AMELY MINDEN NAP ÉR MINKET BETON HÁZAK TÖMKELEGE KÖZÖTT.SZEREVEZETÜNK NEHEZEN ALKALMAZKODIK A FOLYTON VÁLTOZÓ KÖRŰLMÉNYEKHEZ. FOGLALKOZUNK A STRESZ HELYZETTEL MINT PROBLÉMÁVAL XXI SZÁZAD LEGNAGYOBB HIBA FAKTORÁVAL.

  -SOHA NEM LÉTEZIK REMÉNYTELEN HELYZET AZ ÉLETBEN SOHA NEM KÉSŐ VÁLTOZTATNI.A SZERETETT ÉS SZERETNI TUDNI,AZ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE A HELYES ÚT KIVÁLASZTÁSA.EZEK MIND AZ EGÉSSZSÉGES ÉLETMÓDHOZ ÉLETHEZ TARTOZNAK.

  MENNYIRE FONTOS TESTÜNK LELKÜNK KEZELÉSE ÁPOLÁSA.EBBEN SZERETNÉNÉK SEGITENI.

  CÉL:-EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ELSAJÁTITÁSA.

  ISMERJÜK MEG GYENGE PONTJAINKAT!

               HELYES TÁPLÁLKOZÁS

  TÁPLÁLÉK TANÁCSADÁS:

  HOGYAN ISMERJÜK FEL A BIO ÉLELMISZEREKET! PLD ZÖLDSÉGEKET ÉS BIÓ GYÜMÖLCSÖKET!HONNAN TUDJUK VALÓBAN AZT  ESSZÜK AMIT SZERETNÉNK.

  HOL VÁSÁROLJUK AZ ÉLELMISZEREINKET!MILYEN JELZÉSÜ TERMÉKEKET VÁLASSZUNK KI VÁSÁRLÁSKOR.

  MILYEN TIPUSÚ VIZ JAVASOLT!

  MOZGÁS SZERETETE ÉS ÖRÖME!MIT SPORTOLJUK?MA AZ EMBEREK SOKAN ELGONDOLKODNAK AZON MI AZ AMIT VALÓJÁBAN SZIVESEN SZERETNÉK.

  HOGYAN TUDJUK KONTROLÁLNI AZ ÉLVEZETEKET AMIK AKÁR FÜGGŐSÉGET OKOZHATNAK.CIGARETTE,ALKOHOL,KÁBITÓSZER AZT MONDJÁK MINDEN FEJBEN DÖL EL.

  HOGYAN TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT EBBEN A ROHANÓ VILÁGBAN! HOGYAN TEREMTSÜK MEG LELKI EGYENSÚLYUNKAT.

  HOGYAN KÜZDJÜK MEG A SZTRESZ HELYZETTEL.EZ A KÜZDELEM A MAI VILÁG LEGNEHEZEBB KÜZDELME.

  A JÓGA MEDITÁCIÓ !A JOGA NEM CSAK TESTGYAKORLÁS HANEM ÉLETMÓD IS.FEJELSZTI TEST-LELKI EGÉSZSÉGÜNKET,ERKÖLCSI NÉZETEINKET ÉS ÖNISMERERETÜNKET. 

      MINDENRE VÁLASZTKAPHAT EGY HELYEN

  Ár.3000-ft fél óra

   
  Szervek vizsgálata

  Szervek állapotának vizsgálata energetikai felméréssel konzultációval.

  A gyomor,és bélrendszer betegségei változatos panaszokat,és tüneteket okozhatnak,melyek közül egyik sem igazán betegség-specifikus.Ilyenek pld a hasi fájdalom,a gyomorégés,az étvágytalanság,a hasmenés,puffadás,székrekedés,hirtelen fogyás.Sok féle betegség állhat a hátterében.A vizsgálat rengeteg információval szolgálhat a belső szervek állapotáról,müködéséről,a benne található eltérésekről.Szervek feltérképezésefunkciójának állapotáról kaphatunk betekintést,gyulladásokról ,gyomor-bélrendszeri-máj-epe,az anyagcsere-cukorbetegség,zsiranyagcsere eltérések,endokronológiai belsö elválasztású mirigyek,hormonok,légzőszervi,urogenetiális-vese,húgyuti.

  VIZSGÀLAT

  -szervek vizsgálata:

  • • a máj,vese ,és más  szervek aktuális működésének pillanatszerű  állapota
   • • a különböző szervek, szervrendszerek kóros működésének jelei
   • • a gyomor– bélrendszerek
   •  

  energetikai állapotfelmérés

  Konzultàció.

  A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat ,és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

  -Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

  -prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

  -életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz,  Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

  Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

  Vizsgálati dij 3500-ft A vizsgálati idötartalom 30 perc

   
  Candida vizsgálat(teszt)

  Candida teszt.

  Komplex Candida,és parazita  vizsgálat.Teljes körü candida vizsgálat nehézfémterhelés,konzultációval.

  Fontos! Bizzunk a legkorszerübb Német technológiába a vizsgálat hitelességét meghatározza az is,hogy a müszeres vizsgálatok területén ez a technológia egyedülállóan Magyarországon orvostechnikai minősitésü készülék a jövő technológiája Magyarországon csak itt.

  A candida olyan élesztőgomba amely természetes módon jelen van a szervezetben.Az immunrendszer meggyengülése esetén azonban a Candida gomba elszaporodhat, A Candida gomba túlzott elszaporodása sulyos betegséghez vezethet. Ha tapasztalta már,hogy fáj a torka,a feje,kellemetlen a lehelete,és székelési panaszai vannak,előfordult már önnél is hogy puffad,a gyomra ég,állandóan éhségérzete van továbbá fáradékony,ingerlékeny,vagy hullámzó a kedélyállapota?Állandó izületi fájdalmai vannak viszket?esetleg hullik a haja?

  Önnek összeállitottunk egy vizsgálati programot mely széleskörben több területet vizsgálatba feltárjuk.Melyben megelőzheti kellemtelen korokozók elszaporodását,súlyos kronikus betegségeket.

   Vizsgálat során egyénre szabottan kitesztelhető,mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens számára.

  Ezekre mind választ kaphatunk:

  Candidiasis,Candida Albicans,gombákkal szembeni immunitást,gomba toxin,gombás fertőzés,immunrendszer,paraziták.Nehézfém okozta terhelés.

  Milyen mértékben van elszaporodva?Mit kell tennem?

  VIZSGÀLAT

  Nehézfém terhelés,Nehézfém okozta terhelés
   • A nehézfémekkel való közvetlen érintkezés napjainkban jócskán túllépte már a “természetes határt” úgy a levegőben, földben, vízben, mint az élelmiszerekben és használati tárgyainkban egyaránt.A permetezőszerek, az üzemanyagok, a technikai eszközök, a játékok, de még az egészségügy is felhasználja a magas koncentrációban már mérgező tulajdonsággal bíró elemeket.A nehézfémek feleződési ideje és ürülése a szervezetből hosszadalmas folyamat, miközben lerakódások jönnek létre a különböző szervekben(csont, máj, vese, agy, haj, bőr, stb.).Gyengítve és károsítva az immunrendszert /pl. folyamatos készenléti állapotban tartva a fehérvérsejteket (pl. T-limfocitákat), azaz ellenanyagképzésben – immunrenrszer/, a szervezet enzimatikus rendszerét, és az idegrendszert, egyben csökkentik az ember stressz-tűrőképességét, és a betegségekkel szemben való ellenállás képességét sokszor allergia és gyakori gyulladásos tünetek megjelenésének formájában.
   

  -candidateszt 

  Candidiasis,Candida albicans

  • • felborult baktériumflóra
  • • gombásodási hajlam
   1. kórokozók / vírus, baktérium, gomba, élősködők.(Gomba toxin,Gombás fertőzés)

  -paraziták.

  Konzultàció

  A  konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a természetgyógyász és a páciens együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

  -Táplálkozási ,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

  -prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

  -életformavàltàs elősegitése.

  -Candida terápiàs lehetősègi.

  -termékajánló:Màrkafüggetlen, természetes alapú terápiás készítményeket ajànlunk.Ezek az ellenőrzött táplálékkiegészítők, vitaminok, funkcionális élelmiszerek és egyéb készítmények , a lehető legtermészetesebb eljárásokkal készülnek  – bevizsgàlt termékek.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

   

  Vizsgálati dij.2990.ft 15-20 perc vizsgálati idő

   
  Góc kutatás

  Gócok-Gyulladások kutatása.

  A  gócban felszaporodnak a kórokozók, és ezek a véráramba kerülve a szervezet kevésbé ellenálló területein megtelepednek, és ott betegséget hoznak létre. Nem szükséges, hogy a kórokozók maguk is jelen legyenek a megbetegített területen, hanem elég, ha az általuk termelt toxinok jutnak el oda. A szervezetben bárhol előfordulhatnak gócok. A leggyakoribb a foggyökér, az arc-, homlok-, orrüregek, torok- és orrmandula, középfül, légutak, vesemedence, epehólyag, epeutak, méhnyak, petevezető, petefészek, prosztata.Ezek a problémák felléphetnek kisgyermekeknél, nagyobb gyerekeknél, felnötteknél és idöseknél egyaránt és sajnos egyre gyakoribbá válnak.Góc esetén egy állóháború alakul ki, a góc mikrobákból és gyulladásos szövetállomány és az immunrendszer között. Ez egy folyamatos harc, Azonban napjainkban egyre inkább számos hatás gyengíti a védekező immunrendszert. Ilyen például a rengeteg vegyszer, a kemikáliák , mint a színezékek, tartósítószerek, emulgeáló szerek, sav-bázis beállítók, állomány-javítók. Nem csoda tehát, ha a túlterhelt immunrendszer nem tudja tökéletesen ellátni a feladatát és bizony ennek olyan következményei lesznek, mint a gyakori torokgyulladások, gyakori és elhúzódó náthák, a krónikus garatcsorgás, gyakori alsó-, felsõ-légúti hurutok,  krónikus migrének, fejfájások, gócok.

  Mi történik a leggyakrabban, ha túl van az ember a fogászati vizsgálaton, a hasi ultrahangon, a fül-orr-gégészeti vizsgálaton, urológiai vizsgálaton és ha nö, akkor még a nögyógyászati vizsgálaton is, minden eredmény negatív, semmit sem találnak és a panaszok pedig továbbra is fennállnak

  • Ha nem vezettek eredményre az elvégzett vizsgálatok, még mindig van remény!
  • Vegatest technológiával segítségével feltárhatók a valódi okok és helyreállítható az immunrendszer optimális müködése, ami megelőzheti gócok kialakulását.
  • A góc eltávolítása következtében az alapbetegség – ha valóban a góc váltotta ki – sok esetben tünetmentessé válik vagy javul.

  Így góckutatás szükségessége, indokoltsága ha Önnél az alábbiak tapasztalhatóak:

  • hajhullás
  • bőrkiütés
  • visszatérö ízületi gyulladás
  • hőemelkedés
  • veseproblémák
  • elhuzodó fáradékonyság
  • szemgyulladás
  • pikkelysömör

  Vizsgálat.

  A  konzultáción

   Konzultáció és tanácsadás keretében

  • tàplàlkozàsi tanàcsadàs
  • vizsgàlati anyag eredményének kiértékelése..
  • szükség esetén javaslat a megfelelő szakorvos igény

  A vizsgálat orvosi vizsgálatot nem helyetesit de érdemes megelözés képpen mint elsö vizsgálat érdemes elvégezni fontos elörejelzést ,iránymutatást kaphatunk a további vizsgálatokhoz.

  Vizsgálati dij 4000-ft 40-perc

   

   
  Emésztőrendszer vizsgálat
  Bélrendszeri vizsgálat+ Konzultáció + Személyre szabott tanácsadás

  Részletes teljes bélrendszeri vizsgálat.Ha gyakran érzed azt,hogy bizonyos dolgokat nem tudsz megemészteni,puffadsz vagy görcsös hasfàjàs gyötör ,émelygés,gyomorégés,hasfájás,hasmenés,székrekedés teltségérzet.Egyre több mindenre vàlsz intolerànsà.Àltalàban első jeleit a emésztörendszerünk kapcsàn érzékelhetjük.Összeállítottunk neked egy olyan teljes körű bélrendszeri vizsgálatot, amivel információt kaphatsz az emésztőrendszered terheltségéről; arról, hogy okoz-e nálad valami emésztési intoleranciáit; az allergizáló anyagokról.Vegateszt központ  vizsgálata során, mely szervek működése szorul támogatásra, szerveinket terhelik-e Útmutatást kapsz ahhoz is, hogyan szűntetheted meg a szervezetedben felhalmozódott anyagokat.bélflóra, vastagbél, vékonybél, nyombél, gyomor, immunrendszer, vitaminszint, ásványianyagszint, fehérjeanyagcsere, zsíranyagcsere, szénhidrátanyagcsere, gluténanyagcsere, nyirokrendszer, candida, helycobacter pylori, nehézfém, kipufogógáz, festékek, vegyszer, permetszer, rovarölő, kozmetikumok, antibiotikum, kacsa- liba toll, tejszármazékok, gabonafélék, húsok, halak, olajak, zöldségfélék, gyümölcsök, édességek, adalékanyagok, tartósítószerek…………stb.Valamint személyesen rád szabott táplálkozási tanácsokkal is gazdagabb leszel.A vizsgálattal már korai szakaszban is felimerhetöek az emésztőrendszer betegségei, így még időben orvosolhatsz olyan bajokat, amik később súlyossá, kórossá válnának.

  Fontos! Bizzunk a legkorszerübb Német technológiába a vizsgálat hitelességét meghatározza az is,hogy a müszeres vizsgálatok területén ez a technológia egyedülállóan Magyarországon orvostechnikai minősitésü készülék a jövő technológiája Magyarországon csak itt.Számos nyugati klinikán is alkalmazott elismert készülék

  Olyan tünetek, melyek egyértelműen az emésztőrendszer működési rendellenességére utalnak.

  • Gyomor-, bélpanaszok, teltségérzet
  • Visszatérő nőgyógyászati,
  • Székrekedés, hasmenés, puffadàs
  • Alhasi fájdalmak, görcsök
  • Hajhullás,Ekcéma
  • Krónikus börelváltozás

  Ha bármelyik tünetet tapasztalod a korábban említettek közül, akkor alaposan kivizsgáltathatod magad.Információt kaphatsz okairól.

  Vizsgálat eredménye.

  • Mi okozza a kellemetlen tüneteket.Átlátható képett kaphatsz a teljes bélrendszered müködéséről.

  Vizsgàlat:

  előteszt:

  • Candida vizsgàlat.
  • Parazita vizsgálat
  • Vitamin,és ásványianyag vizsgálat
  • Nehézfémterhelés
  • Helicobakter

  Vizsgálat

  • vastagbél
  • vékonybél
  • gyomor
  • Vegyszerek
  • immunrendszer
  • gluténanyagcsere
  • nyirokrendszer
  • Gabonafélék
  • Tejszàrmazékok
  • Laktóz
  • Glutén
  • Kazein
  • Lisztérzékenység. a lisztérzékenység, amely egy igen komoly bélgyulladási tünetekkel járó betegség.
  • Vas felszivodási értéke
  • Emésztési enzimek
  • B12 Vitamin.
  • Gyomor
  • Vas A vas vizsgálata azért lényeges, mert bizonyos bélbetegségek esetén a gyulladt bélfal miatt a vas nem tud felszívódni
  • Gyomorsav
  • Epe
  • Máj
  • Végbél
  • Gyomorfekély
  • Helicobakter A Helicobacter Pylori vizsgálat a fekély leggyakoribb kórokozóját
  • Garat
  Konzultáció:
  • Összefoglaló értékelés,dokumentációA konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.
  • életmódtanácsadás:egészséges táplálkozás,illetve energiaegyensúly táplálkozás és testmozgás egyensúly megtartása.
  • Teràpia kivàlasztàsa:Nem csak opciót ajànlunk hanem segitünk a helyes teràpia kivàlasztàsàban.
  • Teràpiàs terv kidolgozàsa.

  Vizsgálati dij:4990-fT

   
  vegateszt
  2019. Január
  HKSCPSV
  31
  01
  02
  03
  04
  05
  06
  07
  08
  09
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  01
  02
  03
  <<   >>
   

  Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!